Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Lassi Rytkönen, Lawyer (Intl. Trade & CIS area), Risk Consultant

suomeksi, in English, по-русски                                        

gsm +358 45 860 9866

e-mail lassi.rytkonen@east-riskmanagement.fi

 

Vuodesta 1995 Lassi Rytkönen on hoitanut asiakkaille ulkomaantoimintojen juridisia riskienhallintapalveluja ja lakipalveluja.

Hän on myös hoitanut asianajopalveluja Venäjällä sekä edustanut asiakkaita Baltian maissa, Kazakstanissa jne. Esim. Vuosina 2000-2015 Lassi Rytkönen edusti asianajajana suomalaisia ja länsimaisia asiakkaita Venäjän tuomioistuimissa yli 400 siviilijutuissa ensiasteen oikeudesta korkeimpaan arbitraatio -oikeuteen (kuljetusoikeudelliset riidat, sopimusriidat, tullirikkomusjutut ja muut hallinto-oikeudelliset jutut, liiketoiminta- ja yrityskaappausjutut, vahingonkorvausjutut ym.) Googlesta helposti löytyy venäjänkielisillä hakusanoilla ”Ласси Рюткенен + суд” paljon Venäjän tuomioistuimien päätöksiä lukuisista oikeusjutuista, joissa Lassi Rytkönen edusti asiakkaita.

Lassi Rytkönen on pitkään toiminut myös luennoitsijana pitämällä laki- ja riskienhallintakoulutuksia Suomessa ja ulkomailla. Yhteistyökumppaneita ovat olleet Suomessa muun muassa Aalto-yliopisto, Amiedu, YritysHelsinki jne. Lassi Rytkösen asiantuntemukseensa kuuluvat yllämainittujen kysymyksien lisäksi sopimusriskit ja neuvotteluprosessin riskit, partneririskit, henkilöstöriskit ja avainhenkilöihin liittyvät riskit, ulkomaantyön turvallisuus- ja matkariskit, viranomaistoiminnasta johtuvat riskit ja haitat, väärinkäytösten riskit, harmaaseen talouteen ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvät riskit Itä-Euroopassa ja Keski Aasiassa.